Karlstad Naprapatklinik - Oskar Strandlund, NaprapatOskar Strandlund, Naprapat

Jag tog min examen vid Naprapathögskolan 2004. Jag har ett stort idrottsintresse med bl.a. hockey som jag själv spelat. Detta har lett till ett samarbete som naprapat åt Färjestads BKs A-lag och sedan 2010 åt Alpina skidlandslaget (WC-Herrar).

Boka tid hos Oskar | Maila till Oskar

Karlstad Naprapatklinik - Helen Ahlstedt, NaprapatHelen Ahlstedt, Naprapat

Våren 2008 tog jag min examen på Naprapathögskolan i Stockholm och började då också arbeta på Tingvallanaprapatklinik. 2017 startade jag upp som en av fem delägare till Karlstad naprapatklinik. Då jag har ett stort träningsintresse utbildade jag mig under hösten 2006 till licensierad personlig tränare på The Academy. Sedan 2009 arbetar jag som personlig tränare och gruppinstruktör på Actic (fd SATS) i Karlstad. För mig är personlig utveckling viktig vilket är anledningen till att jag gick kusterna NLP practitional (2011) och NLP master practitional (2013). Här har jag lärt mig hur jag kommunicerar med mig själv och andra på ett effektivare sätt.

Boka tid hos Helen | Maila till Helen

Karlstad Naprapatklinik - Anders Eriksson, NaprapatAnders Eriksson, Naprapat

Jag har jobbat som naprapat sedan 2008.
 
Har ett brett idrottsmedicinskt intresse och jobbat praktiskt med fotbollslag.
 
Jag är med i värmlandfriidrottens medicinska team och håller en del föredrag om idrottsskador.
 
Tidigare elitaktiv långdistanslöpare.
 
Tillverkar ortopediska sulor.

Boka tid hos Anders | Maila till Anders

Karlstad Naprapatklinik - Johanna Jansson, NaprapatJohanna Jansson, Naprapat

Jag tog min examen i januari 2011 och har sedan dess jobbat aktivt som naprapat. Sedan 2017 är jag en av fem delägare till Karlstad Naprapatklinik. Jag har ett stort intresse för träning, idrott och idrottsrelaterade besvär och har under perioder jobbat med idrottslag. Vid sidan av naprapatjobbet är jag även utbildad gruppträningsinstruktör och har lett klasser inom främst funktionell styrketräning. Jag är certifierad MammaMage-tränare vilket innebär att jag har kunskap att på ett bra sätt kunna ta emot gravida och nyblivna mammor och ge dem råd och rätt träningsvägledning.

Boka tid hos Johanna | Maila till Johanna

Karlstad Naprapatklinik - Silje HolösSilje Holös, Naprapat

Jag tog min naprapatexamen 2016. Träning är en stor del av mitt liv, då jag i många år har spelat hockey på elitnivå och numera är tränare i Färjestad BK.. På grund av mitt träningsintresse har jag utbildat mig vidare till PT och kompletterat med kurser som 3D träning för hockeyspelare, samt löprehabilitering. I mina behandlingar kombinerar jag gärna traditionell naprapati med dry-needling och träning.

Boka tid hos Silje | Maila till Silje

Maria Gustavsson, Massör

Jag har varit utbildad till Diplomerad/Certifierad Medicinsk Massageterapeut sedan 2012 och har jobbat aktivt sedan dess. Jag jobbar för det mesta med djupgående massage och ser mycket till helheten mellan livsstil och välmåendet. 2017 vidareutbildade jag mig till personlig tränare för att få en bredare kunskap och förståelse för kroppens funktion.

Boka tid hos Maria | Maila till Maria