Karlstad Naprapatklinik - Oskar Strandlund, NaprapatOskar Strandlund, Naprapat

Jag tog min examen vid Naprapathögskolan 2004. Jag har ett stort idrottsintresse med bl.a. hockey som jag själv spelat. Detta har lett till ett samarbete som naprapat åt Färjestads BKs A-lag och sedan 2010 åt Alpina skidlandslaget (WC-Herrar).

Boka tid hos Oskar | Maila till Oskar

Karlstad Naprapatklinik - Helen Ahlstedt, NaprapatHelen Ahlstedt, Naprapat

Våren 2008 tog jag min examen på Naprapathögskolan i Stockholm och började då också arbeta på Tingvallanaprapatklinik. 2017 startade jag upp som en av fem delägare till Karlstad naprapatklinik. Då jag har ett stort träningsintresse utbildade jag mig under hösten 2006 till licensierad personlig tränare på The Academy. Sedan 2009 arbetar jag som personlig tränare och gruppinstruktör på Actic (fd SATS) i Karlstad. För mig är personlig utveckling viktig vilket är anledningen till att jag gick kusterna NLP practitional (2011) och NLP master practitional (2013). Här har jag lärt mig hur jag kommunicerar med mig själv och andra på ett effektivare sätt.

Boka tid hos Helen | Maila till Helen

Karlstad Naprapatklinik - Anders Eriksson, NaprapatAnders Eriksson, Naprapat

Jag tog min examen 2008 och fick min legitimation från socialstyrelsen mars 2009. Även jag har ett brett intresse för idrott och idrottsmedicin. Löptränar och tävlar en hel del, alltifrån millopp till marathon. Jag tillverkar även Ortopediska sulor. Vid sidan av praktikjobbet har jag uppdrag åt fotbollslag.

Boka tid hos Anders | Maila till Anders

Karlstad Naprapatklinik - Johanna Jansson, NaprapatJohanna Jansson, Naprapat

Jag tog min examen i januari 2011 och har sedan dess jobbat aktivt som naprapat. Sedan 2017 är jag en av fem delägare till Karlstad Naprapatklinik. Jag har ett stort intresse för träning, idrott och idrottsrelaterade besvär och har under perioder jobbat med idrottslag. Vid sidan av naprapatjobbet är jag även utbildad gruppträningsinstruktör och har lett klasser inom främst funktionell styrketräning. Jag är certifierad MammaMage-tränare vilket innebär att jag har kunskap att på ett bra sätt kunna ta emot gravida och nyblivna mammor och ge dem råd och rätt träningsvägledning.

Boka tid hos Johanna | Maila till Johanna

Karlstad Naprapatklinik - Silje HolösSilje Holös, Naprapat

Jag tog min naprapatexamen 2016. Träning är en stor del av mitt liv, då jag de senaste 9 åren har spelat hockey på elitnivå, numera i Färjestad BK och norska landslaget. På grund av mitt träningsintresse har jag utbildat mig vidare till PT och kompletterat med kurser som 3D träning för hockeyspelare, samt löprehabilitering. I mina behandlingar kombinerar jag gärna traditionell naprapati med nålbehandling och träning.

Boka tid hos Silje | Maila till Silje

Karlstad Naprapatklinik - Jesper Thörn, NaprapatJesper Thörn, Naprapat

Jag tog min examen våren 2017 på Naprapathögskolan i Stockholm. Jag har spelat hockey hela mitt liv och på elitnivå som junior, det gör att jag har ett stort intresse av idrottsmedicin, träning och rehabilitering. Under min studietid tränade jag elitatleter i Stockholm som ville utvecklas inom sin idrott. Jag behandlar gärna alla olika former av besvär och har ett speciellt intresse för axelproblematik. Behandlingarna består utav undersökning, få bort din smärta, optimera kroppen och förhindra återfall. De manuella teknikerna som jag använder är traditionell naprapati, dry-needling (smärtbehandling med nålar) samt träning i förbyggande syfte.

Boka tid hos Jesper | Maila till Jesper

Karlstad Naprapatklinik - Ulrika Hjelm, Klassisk MassageUlrika Hjelm, Massör

Jag tog min examen och certifiering till massageterapeut 2003 i Linköping på Bergqvist massage/friskvårdsutbildningar. Jag är medlem i kroppsterapeuternas yrkesförbund och har behandlingsskade- och ansvarsförsäkring. Jag har arbetat som massageterapeut inom företag och föreningar sen 2003. 2006 började jag arbeta på Tingvalla naprapatklinik. Sedan 2017 är jag en av fem delägare i Karlstad naprapatklinik.

Boka tid hos Ulrika | Maila till Ulrika